Övningsområden

Lagans GK har 2 ranger, Stora Rangen och Uppvärmningsrangen, samt ett område vid klubbhuset för närspelsträning.

Stora Rangen

Stora Rangen är belägen vid vår korthålsbana (följ vägvisning till Pay & Play). Denna rangen används när man vill träna olika typer av slag. Vill du värma upp inför en runda, kan du göra det på vår uppvärmningsrange vid klubbhuset.

På Stora Rangen kan du betala med betalkort, 25kr/"drag".
Polletter, 20kr/st och rangekort, 20kr/"drag", köps i kansliet.

Uppvärmningsrangen

Uppvärmningsrangen ligger till höger om om 18-hålsbanans första tee. Denna range är kortare och smalare än den stora vilket gör att man bara får slå med järnklubbor. Syftet med denna range är att man skall kunna värma upp innan man går en runda eller en tävling. Om man vill träna andra typer av slag hänvisas man till Stora Rangen.

På uppvärmningsrangen funkar polletter och rangekort. Köpes i kansliet.

Närspel

För olika typer av närspelsträning, finns det en puttinggreen, chip och pitchområde och en övningsbunker i närheten av klubbhuset.