Bistro 19 , café o restaurang

I klubbhuset hittar du Bistro 19
I Restaurangen, en trappa upp erbjuder vi rejäl husmanskost för alla, oavsett om du spelar golf eller inte.
Vi prioriterar naturligtvis, i mån av tillgång, närodlat, det finns mycket att välja bland i Smålands skogar, sjöar och från lantbrukarna i trakten.
I den nyrenoverade restaurangen kan du njuta av maten och den vackra utsikten i lugn och ro. Smaklig måltid.

I entrén finns vårt Café där du kan välja bland ett stort utbud av rejäla mackor, varma och kalla drycker eller en glass.
Betala kontant, med Swish eller med klubbkuponger (om du är medlem i Lagans GK). Snabbt och enkelt om du har vägarna förbi.

Vi hjälper gärna till med arrangemang av olika slag, t ex familjemiddagar, bröllop, högtidsfirande mm.
Kontakta Katalin på tel.  0731-51 50 70 eller epost