Bli medlem

Vi vill gärna bli fler i Lagans golfklubb. Att spela golf är en härlig upplevelse där du får motion samtidigt som du umgås med både gamla och nya vänner. Du tränar både din fysiska och mentala styrka samtidigt som du utmanar dig själv med nya mål. Välkommen till oss! Vi tar väl hand om dig.

Ett av hålen på vår fina bana

Medlemsansökan

• Välkommen att kontakta kansliet för mer information.
  • Medlemsanmälansblankett finns nederst på denna sida. Observera att du ska markera vilken typ av medlemskap du önskar.
  • Om du erbjuds medlemskap efter den 1 augusti får du 50% rabatt på årsavgiften och  efter den 1 september 70% rabatt på årsavgiften detta år.
  • De olika medlemsformerna samt avgifter ser du till höger samt på sidan  Medlemsinformation

Medlemsförmåner

• Medlemmar med Greenfeemedlemskap i Lagans GK får 100:- i rabatt vid spel på 18-hålsbanan alla dagar.
  • Alla aktiva medlemskap i Lagans GK inkluderar fritt spel på Korthålsbanan (Pay&Play-banan).

Medlemslån

• Seniorer med Fullvärdigt medlemskap med medlemslån skall betala medlemslån senast 12 månader efter att de blivit registrerade som medlemmar i Lagans Golfklubb.