Bli medlem

Vi vill gärna bli fler i Lagans golfklubb. Att spela golf är en härlig upplevelse där du får motion samtidigt som du umgås med både gamla och nya vänner. Du tränar både din fysiska och mentala styrka samtidigt som du utmanar dig själv med nya mål. Välkommen till oss! Vi tar väl hand om dig.

Medlemsansökan
- Välkommen att kontakta kansliet för mer information.
- Om du erbjuds medlemskap efter den 1 augusti får du 50% rabatt på årsavgiften och efter den 1 september 70% rabatt på årsavgiften detta år.
- De olika medlemsformerna samt avgifter ser du till höger samt på sidan  Medlemsinformation

Detta ingår, Fullvärdig
Fritt spel på 18-hålsbanan.
- Fritt spel på korthålsbanan (vid Laganland).
- Tillträde till träningsytor som ombesörjs av Lagans GK.
- Rabatt på "polletkort" till stora driving rangen (vid Laganland).
- Rabatt på "polletkort" till lilla driving rangen (vid klubbhuset).
- Greenfee-utbyten med andra klubbar.

- Medlemmar med Greenfeemedlemskap i Lagans GK får 100:- i rabatt vid spel på 18-hålsbanan alla dagar.

- Alla aktiva medlemskap i Lagans GK inkluderar fritt spel på Korthålsbanan (Pay&Play-banan).