Företag

Lagans Golfklubb erbjuder ett brett utbud av möjligheter för företag att profilera sig på vår anläggning. Lagans Golfklubb har årligen över 25.000 besök, varav 5.000 är gäster från andra golfklubbar.

För profilering av företaget tillsammans med Lagans Golfklubb erbjuder vi fyra sponsorpaket. Platina, Guld, Silver, Brons.

Sponsrad tävling:
Samarbetspartner kan presentera sitt företag i samband med en av Lagans GK:s golftävlingar. Företagsnamnet blir då också namnet på tävlingen. Vid en sponsrad tävling är det lämpligt att presentera sitt företag på klubben och på banan med hjälp av banderoller, flaggor, roll-ups, give-aways och eventuellt produkter. Företagets företrädare får gärna välkomna spelarna på morgonen och varför inte delta själv i tävlingen? Partnern ansvarar för prisbordet och en prisutdelare som komplement till klubbens konferencier är önskvärt och uppskattat.  Lagans GK:s tävlingskommitté kontaktar partnern senast 1 månad innan tävlingen för att styra upp detaljer. Samtliga tävlingar marknadsförs normalt med en annons i Smålänningen veckan innan tävlingen.

Sponsortävling:
(sponsortävling=golftävling för alla våra samarbetspartners)
Minst en gång under säsongen bjuds samarbetspartners in att delta med 1-3 st spelare i en sponsortävling (beroende på paket).

Företagsgolf:
(företagsgolf=golfevenemang för ett företags anställda, kunder, vänner)Företagsgolf är en tävling med ett företag som värd, där företaget själv bjuder in deltagarna bland sina medarbetare, kunder, prospects och vänner. Fler och fler använder företagsgolfen i sin representation. Det är både sunt och ekonomiskt.

Kontakta kansliet på tel 0372-30450 eller mail till Lagans GK.