Företagsgolf på Lagans Golfklubb 2015

Företagsgolf är en tävling med ett företag som värd, där företaget själv bjuder in deltagarna bland sina medarbetare, kunder och prospects. Fler och fler använder företagsgolfen i sin representation. Det är både sunt och ekonomiskt.

På vilket sätt
Hos Lagans Golfklubb kan du välja den ambitionsnivå du själv önskar. Vill du göra en tävling som skall bli lite extra hjälper vi gärna till med det. Vill du ha ett enklare upplägg så går det lika bra. Alla är välkomna, oavsett ambitionsnivå. Nedan presenteras lite idéer för att dina kunder eller anställda skall få en oförglömlig dag på Lagans Golfklubb.

18 håls-banan eller korthålsbanan med 9 hål
18-hålsbanan är Lagans GK:s stolthet. En runda här tar cirka 4 timmar och bjuder på en fin golfupplevelse med lagom lätta och lagom svåra hål. Ska även icke-golfare vara med så är korthålsbanan ett roligt alternativ. Vår Pay & Play-bana där hålen mäter endast mellan 86-132 meter. Perfekt då är att börja med instruktion och slagträning på rangen alldeles bredvid. I vilket fall kan man alltid kombinera med någon liten täving i puttning eller chippning på övningsområdet.

Löpande eller gemensam start
När antalet tävlande inte är mer än 40 till 60, beroende på tid och dag, kan vi erbjuda kanonstart. Fördelen är att alla startar och avslutar samtidigt. Tävlingen kan då inledas och/eller avslutas med gemensam måltid.

Start– och Resultatrapport
Klubben kan åtaga sig att hantera såväl startlista, utskrift av handicapkort samt resultatrapportering. Startlista och resultaten kan finnas tillgängliga på klubbens hemsida, om så önskas.

Mat & Dryck
Här erbjudes ett flertal alternativ. Frukost, mat ute på banan, lunch och middag. Vi arrangerar vad som önskas.

Prisbord
Ont om tid och idéer? Klubben kan åtaga sig att införskaffa ett prisbord till förmånliga priser.

Tävlingsformer
Poängbogey, scamble, bästboll m.fl. Välj vad som passar. Är du osäker kan vi hjälpa till. Se också här på webbplatsen under olika spelformer.

Längsta drive & närmst hål
Längsta drive och närmast hål är vanliga inslag i tävlingsspelet. Men det finns andra också. Minst antal puttar. Kortaste utslag. Ja, det finns obegränsat antal tävlingsinslag att välja bland.

Tävlingsdagar
Alla dagar är möjliga men med hänsyn till banskötsel och annan klubbverksamhet rekommenderar vi tisdag, onsdag och torsdag.

Förmånligt pris
Du väljer själv ditt pris hos oss. Väljer du att spela på mindre attraktiva tider blir det billigare och vill du spela på attraktiva tider så blir det ett högre pris.

Om du vill diskutera företagsgolf kontakta vårt kansli.

epost: info@lagansgk.se