Lektioner och träning

Utvecka din golf!

Thomas

I´ll be back! Sa jag 1996, och nu är jag tillbaka där allting började. De flesta av de äldre medlemmarna känner igen mig och jag känner igen er. De som numera har blivit seniorer har haft med mig att göra på ett eller annat sätt som knattar och juniorer. De tre sista säsongerna arbetade jag på kansliet, shopen och assisterade dåvarande pron.

Jag har spelat och var en av ledarna i serielaget under flera år innan jag lämnade Lagan. Mitt senaste större uppdrag var 2000 när jag ledde elitlaget på Ryfors som då spelade i Elitserien. Sen kom karriär och familj som gjorde att jag fick lägga klubborna på hyllan i nästan ett decenium. Senaste tiden har jag varit medlem i Gränna men spelronderna har tyvärr varit få.

Att få komma tillbaka känns riktigt bra och jag känner mig välkommen. Jag började min tjänst i mars men jag känner mig redan hemma. Tyvärr har inte vädret varit med oss men nu börjar det lossna. Jag har haft fullt upp med att komma in i allt som står i mina åtaganden. Fokus har dock varit på de många trevliga nybörjare som går/har gått grönt kort-utbildning.

Jag kommer att erbjuda grupplektioner då jag själv tycker det är roligare att träna tillsammans med andra. Men självklart kan du boka enskilda, par eller spellektioner. Det kommer även att erbjudas grupplektioner för de som har tagit grönt kort och vill få fortsatt stöd i sin golfutveckling. Om ett gäng går ihop så skräddasyr vi ett upplägg efter önskemål.

Golf är en passion för mig och jag brinner för att utveckla golfen efter individens förutsättningar och målsättningar.

Väl mött!

/Thomas