Greenfee

Välkommen till Lagans golfklubb som gäst. Du vet väl att vi har uppställningsplats med el för husbil och husvagn. Hunden är välkommen men skall hållas i koppel.

Du kan spela vår 18-hålsbana till Greenfee eller korthålsbanan, 9 hål, "Pay&Play"

Greenfee

Senior vardagar 350 kr helg 400 kr
Junior   175 kr   200 kr

Greenfee i Lagan är dagsgreenfee, vilket innebär att du kan spela så många hål du vill eller hinner, du kan spela hela dagen. Obs. Även om du spelar färre än 18 hål betalar du dagsgreenfee för 18-hålsbanan.

Rabatter
Veckogreenfee senior/junior 1200 kr/600: kr.
Tävlingsgreenfee senior/junior 200kr/100kr.
Juniorer upp till 17 år i klubbar som ingår i juniorsamarbetet inom Smålands golfdistrikt spelar gratis på både 18-hålsbanan och på korthålsbanan.
Gäst i samma boll som spelande fullvärdig medlem får 50 kr rabatt på ordinarie greenfee.
Golfhäftet ger 50% rabatt alla dagar.
Greenfee-medlemmar i Lagans GK får 100:- rabatt alla dagar vid spel på 18-hålsbanan.
Grupprabatt för grupper med minst 12 spelare – kontakta oss.
Det går inte att kombinera olika rabatter vid samma tillfälle.

Bokning
Tidbokning får ske 14 dagar innan spel (vid speciella önskemål kontakta kansliet). Du får, under en 14-dagarsperiod, ha max 3 tider bokade på Lagans GK.
Alla tider mellan 06.00-20.00 är bokningsbara.
Bokning sker på www.golf.se,  via telefon till Shop&Kansli eller via terminal i klubbhuset.

Maximalt handicap i bollen, under högfrekvent tid, är 120.

Golfbil:
För att få hyra golfbil krävs att föraren innehar körkort minst B-behörighet.
Pris: 300 kr.
Mot uppvisande av intyg utfärdat av läkare eller golfklubb år 2015: 200 kr

Hyra vagn:
50 kr / dag

Hyra klubbor:
Helt set 200 kr / dag
Halvt set 100 kr / dag

Uppställning av husvagn eller husbil:
Vi har fyra stycken elplatser vid gamla drivingrangen belägna ca 120 meter från klubbhuset och gott om plats för fler husvagnar/husbilar.
Pris: 100 kr / dygn.

Spelare med kort:
Spelare som

• har introduktionskort, utställt av Svenska Golfförbundet
  • har medlemskort utställt av Golfadministratörernas förening (GAF)
  • har medlemskort utställt av Svenska Greenkeeperförbundet (SGA)
  • är Svenska PGA-medlemmar

kan erbjudas ett fritt spel per år.
För samtliga kategorier gäller föranmälan senast dagen innan aktuellt spel samt att introduktionskort / medlemskort och legitimation uppvisas.
Introduktionskort kan inte användas i samband med deltagande i av klubben utlyst tävling. Då gäller i stället tävlingsgreenfee.

Korthålsbanan "Pay&Play"

Senior alla dagar 100 kr
Junior  t.o.m. 18 år 50 kr

Alla medlemmar i Lagans GK spelar alltid fritt vid spel på Korthålsbanan. Alltid bollränna.