Greenfee

Välkommen till Lagans golfklubb som gäst. Du vet väl att vi har uppställningsplats med el för husbil och husvagn. Hunden är välkommen men skall hållas i koppel.

Du kan spela vår 18-hålsbana till Greenfee eller korthålsbanan, 9 hål, "Pay&Play"

Dagsgreenfee April 2020: 300kr/SR, 150kr/JR (Golfhäfte gäller ej för detta pris)

Greenfee 18-hålsbana
Dagsgreenfee - du kan spela så många hål du vill eller hinner, du kan spela hela dagen.

Senior vardagar 450 kr helg och högsäsong (v29-v32) 550 kr
Junior   200 kr   250 kr

Greenfee 9 hål

Senior vardagar 250 kr helg och högsäsong (v29-v32) 300 kr

Rabatter

Veckogreenfee senior/junior 1500 kr/750: kr.
Tävlingsgreenfee senior/junior 250kr/125kr.
Juniorer upp till 17 år i klubbar som ingår i juniorsamarbetet inom Smålands golfdistrikt spelar gratis på både 18-hålsbanan och på korthålsbanan.
Gäst i samma boll som spelande fullvärdig medlem får 50 kr rabatt på ordinarie greenfee.
Golfhäftet ger 50% rabatt alla dagar.
Greenfee-medlemmar i Lagans GK får 100:- rabatt alla dagar vid spel på 18-hålsbanan.
Grupprabatt för grupper med minst 12 spelare – kontakta oss.
Det går inte att kombinera olika rabatter vid samma tillfälle.

Bokning
Tidbokning får ske 30 dagar innan spel (vid speciella önskemål kontakta kansliet). Du får, under en 30-dagarsperiod, ha max 3 tider bokade på Lagans GK.
Alla tider mellan 06.00-20.00 är bokningsbara.
Bokning sker på www.golf.se,  via telefon till Shop&Kansli eller via terminal i klubbhuset.

Maximalt handicap i bollen, under högfrekvent tid, är 120.

Golfbil:
För att få hyra golfbil krävs att föraren innehar körkort minst B-behörighet.
Pris: 400 kr.
Mot uppvisande av intyg utfärdat av läkare eller golfklubb år 2020: 300 kr

Hyra vagn:
50 kr / dag

Hyra klubbor:
Helt set 200 kr / dag
Halvt set 100 kr / dag

Uppställning av husvagn eller husbil:
Vi har fyra stycken elplatser vid gamla drivingrangen belägna ca 120 meter från klubbhuset och gott om plats för fler husvagnar/husbilar.
Pris: 100 kr / dygn.

Spelare med kort:
Spelare som

• har introduktionskort, utställt av Svenska Golfförbundet
  • har medlemskort utställt av Golfadministratörernas förening (GAF)
  • har medlemskort utställt av Svenska Greenkeeperförbundet (SGA)
  • är Svenska PGA-medlemmar

kan erbjudas ett fritt spel per år.
För samtliga kategorier gäller föranmälan senast dagen innan aktuellt spel samt att introduktionskort / medlemskort och legitimation uppvisas.
Introduktionskort kan inte användas i samband med deltagande i av klubben utlyst tävling. Då gäller i stället tävlingsgreenfee.

Korthålsbanan "Pay&Play"

Senior alla dagar 140 kr
Junior  t.o.m. 18 år 70 kr

Alla medlemmar i Lagans GK spelar alltid fritt vid spel på Korthålsbanan. Alltid bollränna.