Junior

Det är vi som skapar framtiden!

Vision
”Lagans GK är en attraktiv idrottsförening för ungdomar och barn där man har kompisar, utvecklas och har roligt”

Juniorverksamheten 2021

Juniorträning erbjuds alla juniormedlemmar i Lagans Golfklubb. Junior är du t.o.m. det år du fyller 21 år.

Årets verksamhet är just nu under planering. En riktad inbjudan kommer skickas till dig som juniormedlem via mail inom kort. Då kommer du också kunna anmäla dig till årets juniorträning. Håll utkik i din mailkorg!

Kom ihåg att alltid ha dina kontaktuppgifter uppdaterade för att säkerställa att all information från klubben når ut till dig. Uppdatera gör du genom att logga in på www.mingolf.golf.se -> mina inställningar -> mina kontaktuppgifter.

Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta vårt klubbkansli via telefon 0372-30450 eller maila info@lagansgk.se