Golfanläggningen

Lagans GK ligger mitt på E4:an mellan Ljungby och Värnamo. Vi erbjuder en 18-hålsbana i typisk Smålandsnatur med tall och lövskog som speglar sig i ett antal dammar. Vi har även en pay-and-playbana med nio varierande korthål och två driving ranges. Klubbhuset har en trivsam restaurang, som erbjuder en fantastisk överblick över flera av hålen.  Kiosken i klubbhuset erbjuder något att äta och dricka före, under eller efter rundan.  Det är som regel lätt att få speltider på 18-hålsbanan. På vår korthålsbana, som ligger vid Laganland på E4:an västra sida gäller bollränna. Här är alla välkomna att spela eller slå en hink på rangen.

Gäster

Den småländska filosofin, att inte spendera mer pengar än nödvändigt, ser du när greenfeen skall betalas. Dessutom får du rabatt vid spel tillsammans med en fullvärdig medlem. Golfhäftet ger 50 % rabatt alla dagar i veckan och för grupper med minst 12 spelare ger vid en extra smålandsrabatt. Om du får tid över, passa på att besöka Ljungbergmuseet, Sagomuseet i Ljungby eller IKEA museum i Älmhult. Varmt välkommen!