5-årsjubileum för retrogolfen

Var med och utmana Thomas Wester, vinnare 2017 och 2018

Leta fram klubborna som du kanske började spela med, låna ett set av en kompis eller handla på loppis. I år är det 5-årsjubileum för Lillis Retrogolf.

• "Kanonslingan" med gemensam start kl. 10:00, golfbil får användas.
  • Poängbogey herr och damklass. Åldersgräns 18 år
  • Klubborna skall vara tillverkade tidigare än 1985, metalwoods och moderna putters är förbjudna!
  • Bag, vagn och klädsel ska vara så retro som möjligt.
  • Startavgift: 200kr inkl. ärtsoppa,pannkakor och punsch. 50 kronor går till epilepsifonden
  • Anmälan via golf.se eller till lillis.salomonsson@gmail.com
Stort prisbord utlovas med en mängd specialpriser t.ex. bäst klädda dam/herr, närmast ärtsoppsburken. Som vanligt består prisbordet av både nytt, gammalt och roligt! Vänta inte för länge med anmälan då det är först till kvarn som gäller och intresset är stort som vanligt.

Välkomna till en härlig nostalgidag!
Lillis Salomonsson
Initiativtagre till retrogolfen

PS
Vill du som privatperson eller företag bidra med något pris, nytt eller begagnat, så är det välkommet. Kontakta mig eller bara ta med på speldagen.