Etiketter, brickor, restaurangkuponger, greenfeebiljetter

Dessa går att hämta ut i påskhelgen klockan 9-13 då receptionen bemannas av Martin, Åse eller Britt. Därefter under kansliets öppettider.

Etiketter och bagbrickor

Alla aktiva medlemmar får en ny etikett till sin bagbricka. Ta med bagbrickan till receptionen så byter vi ut förra årets etikett mot årets, märkt med 2015. Bagbricka med förra årets etikett är inte giltig.

De som bytt medlemskapsform får en ny bricka och lämnar in den gamla. I år är endast två former på bagbrickan för medlemmar giltiga: kvadratisk (bred) för fullvärdesmedlemmar och rektangulär (smal) för greenfeemedlemmar. Golfrundor på sponsorers spelrätter markeras med runda brickor.

Greenfeemedlemmar

I greenfeemedlemskapet ingår 2 greenfeebiljetter. Dessa är märkta med nummer. Vid spel på greenfeebiljlett ska rundan noteras i greenfeeboken i receptionen. Man skriver ”biljett nr XXXX” i fältet ”Spelavgift erlagd med”, tar en gul greenfeetag och markerar dess nummer i fältet ”Greenfee bricka nr”. Greenfeebiljetten läggs i ett greenfeekuvert, som påskrivs med datum och tagens nummer, och kastas i brevlådan.

Greenfeebiljetter kan också inhandlas i shopen. Greenfeemedlem erhåller 100 kr rabatt på ordinarie greenfee och betalar alltså 250 kr för GF-biljett Vardag och 300 kr för GF-biljett Lördag och Helgdag. Endast greenfeemedlem får spela på rabatterad greenfeebiljett.