Gruppträning 2018

Snart sätter säsongen igång (förhoppningsvis). Vi erbjuder medlemmarna i Lagans Golfklubb möjlighet att gruppträna till ett förmånligt pris.

Snart är det dags att svinga av sig vinterrosten. Varför inte göra det tillsammans, de flesta tycker det är roligare att träna tillsammans. Det är kul att träna med sina spelkompisar och kanske träffar man nya spelkompisar, i båda fall kan det underlätta att komma ihåg tipsen genom att "påminna" varandra om de saker man går genom. Vi har glädjen att erbjuda Henrik Larsson (PGA), hans pass kommer inrikta sig mer på svingteknik och träningstips. Henriks pass kommer att ske på stora rangen, Laganland. Thomas pass kommer att inrikta sig mer på spel in, på och runt green, men kommer även att ha ett pass på rangen för fokus på svingen.

Klicka här för mer info om gruppträning 2018.