Upptaktsmöte på Terrazza

Vår ordförande Anett Jakobsson...

hälsade damerna välkomna till en ny golfsäsong och presenterade kvällens program.

  • Modevisning med Carpe Diem
  • Krämig laxpasta med primörer m.m.
  • Information/Presentation av vår klubbchef Martin Eriksson
  • Säsongens damgolfprogram

Eftersom våra mannekänger inte riktigt var klara fick jag (Birgitta Palm) börja och visa upp vår fina hemsida och var man kan hitta vad på damernas sidor. Vill du lägga ut en bild i damernas fotoalbum, så skicka ett mail till mig med bilden som en bifogad fil och en liten textrad om vilka som är på bilden eller var den är tagen. Damkommitténs kontaktuppgifter hittar du på sidan: Kommittér/Dam.

Camilla Gunnarsson från Carpe Diem

Camilla Gunnarsson från Carpe Diem

Nu var våra fina mannekänger (Johanna Roubert, Sara G Karlsson, Ewa Kjellsson och Catarina Sandahl) klara och Camilla Gunnarsson från Carpe Diem förklarade vad tjejerna hade på sig och hur man skulle bära vissa plagg för att få den snyggaste figuren.

Våra fina mannekänger Sara, Catarina, Ewa och Johanna.

Våra fina mannekänger Sara, Catarina, Ewa och Johanna.

Kläderna var jättesnygga och vi damer som var på upptaktsmötet fick ett fint erbjudande: 15 % rabatt på ett köp t o m 25/4 (säg att du var på mötet om/när du är där och shoppar). Ja, ni vet väl alla att Carpe Diem inte bara har kläder utan jättesnygga accessoarer också (kolla in den snygga hatten nedan)!

 

 

 

 

 

 

Efter en krämig laxpasta och valfri dryck, fick Martin ordet. Han presenterade sig och berättade om familj, tidigare arbetsplatser, innebandytränarkarriär mm.

Klubbchef Martin Eriksson

Klubbchef Martin Eriksson

 

 

 

Damernas spelprogram

Marie, Catarina och jag ansvarar för Damnian som spelar på måndag, Nytt i år är att vi startar en halvtimma tidigare (17.30) och hinner förhoppningsvis runt hela banan innan det blir mörkt på våren och hösten. I damnian har vi ingen anmälan utan det är bara att doppa in helst i god tid så vi hinner lotta 3-bollarna, ring gärna och meddela om ni blir sena.

Anett, Carina och Lotta ansvarar för onsdagstävlingarna, vi är jätteglada för våra sponsorer som sponsrar en tävling varje månad. Stort tack till: LIME, Carpe Diem, Wulff Supplies, Guldkometen och Janssons Blommor.

Vi har även tävlingar tillsammans med närliggande klubbar och vi kan spela t ex damklubban på Alvesta, Växjö, Värnamo, Glasriket och såklart på vår hemmabana. Smålands DamTour spelas i år på Älmhults GK, Rockatorp GK och Reftele GK med final på Hook GK. Vi arrangerar också Short Lady Open, Matchspel, Röd Tee mm.

Den första onsdagen i augusti ordnas en hemlig utflykt, i år är det Lisbeth Johansson, Birgitta Hasselgren, Christina Falk och Yvonne Jonsson som arrangerar. Damkommittén sponsrar med 5000 kr till bussen.

All information om våra tävlingar finns i vårt fina lilla spelprogram som finns i omklädningsrummet.

 

Vi i damkommittén tackar för visat intresse – roligt att se alla igen! Hoppas att vädret blir varmare och att vi får många anmälningar till våra tävlingar.

Först ut är damnian den 4 maj och då spelar vi en lagtävling ”Foursome” där vi lottar ihop lagen. Den 6 maj spelar vi lagtävling även på onsdagstävlingen ”Scramble”, anmäl dig på GIT:en eller ring till klubben, lottade lag och prisutdelning efter tävlingen.

Anett, Lotta, Catarina, Marie, Carina och jag hoppas ni alla får en toppensäsong på banan.

/Birgitta Palm

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Vinterträningen är här! 2023-11-28
Göthe Parkanders Minne 2023 2023-11-28
Julklappskvällar 2023-11-23
Julmarknad 25 november 2023-11-14
Julpynt & julbelysning 2023-11-14