Dennis Englund

Dennis har ordet: - Jag är otroligt taggad för att köra igång säsongen och lära känna medlemmarna. Få igång en träningskultur på klubben och vara en del av positiv utveckling tillsammans med klubben och alla medlemmar. För mig handlar golf om socialt umgänge, och att ha kul. När jag inte spelar golf så umgås jag gärna med min sambo Tilda - eller tränar. Mitt egna spel då? Jo jag försöker spela så mycket jag hinner - och tycker fortfarande att golf är det roligaste jag vet. Vi ses på klubben!

Dennis Englund, som fyller 32 år i maj, brinner för golfsporten. Han har varit engagerad i olika tränarfunktioner i Bokskogen och Isaberg samt varit banarbetare i Nynäshamn och Bokskogen. Dennis har också en gedigen utbildning bakom sig inom PGA of Sweden med bl.a. en 3-årig Högre Tränarutbildning.

Inom yrkeslivet har Dennis jobbat som butikssäljare för bl.a. Gant, Tiger of Sweden och varit delägare i Bokskogens Golfshop under två år.  Han har således god erfarenhet av shopverksamhet och kan bidra med sina kunskaper i "vår egen golfshop".

Prioriteringen för vår nya tränare i år blir att följa de spelare som blivit medlemmar hos oss 2019 och 2020 med hcp >36. I andra hand juniorer i utvecklingsgrupper, seniorgruppträningar och individuella lektioner i mån av tid.

Vi hälsar Dennis välkommen till klubben.