Golfhäftet Trophy

Torsdagens tävling var sponsrad av Golfhäftet Trophy som spelas på många banor runt om i Sverige. Så det känns bra att man valt Lagans GK som en av klubbarna.

Snart dags att slå ut

Innan start var det gemensam samling för information från arrangören. Samtliga startande fick en kasse med information.
Liksom andra dagar var det också tävlingar i tävlingen. Närmast hål och närmast linje.

Det kunde inte vara mycket bättre förutsättningar. Soligt, varmt och igen en fantastiskt fin bana.
Det var 58 par som kom till start. Det var kanonstart så på vissa hål var det dubbla starter. Men det var inga problem, det flöt på riktigt bra. Men som någon sa efter genomförd runda: Idag sållades agnarna från vetet.

Efter tävlingen serverades en mycket god grillbuffe på golfklubbens restaurang Bistro 19. Det är inte bara tävlande som är kan äta där.  Alla är välkomna och sitta ner och äta en god lunch. Under tiden du äter har du utsikt mot banan och kan heja på dem som passerar.

Närmast linje, Helen Ljung
Närmast hål, 7:an, Bo Andersson
Närmast hål, 14:e, Camilla Alklid

Tävlingsresultat

1. Rolf Sjöberg/Petter Johansson (dagens mest populära vinnarpar)
2. Johan Carlsson/Anders Carlsson
3. Bengt Göransson/Lovisa Solman
4. Charlotte Olin/Roger Johansson
5. Victor Brage/Charlie Ahlberg

Efter varje tävling lottas det ut blomkrukor som står vid starten. Dagens lyckliga vinnare blev Catarina Sandahl och Birgitta Palm. Spontant från Birgitta kom: Jag blev dagens kruka i alla fall!! Så vinner man inte det ena kan man ju vinna det andra. Något som nog de flesta golfare håller med på.

Nu är det två tävlingar kvar på Golfveckan. Fredagens scramble och lördagens bästboll.

Samling för information

Dagens vinnare, Rolf Sjöberg/Petter Johansson, flankeras av Johan Wallin, Magnus Persson, Tävlingskommitten och representant från Golfhäftet Trophy.