Golfhäftet Trophy 2018

Golfhäftet Trophy är nordens största partävling. På Lagan startade 70 lag i torsdagens greensome, som ingick i golfveckans tävlingar.

Roger Johansson och Charlotte Ohlin, stolta segrare och Jerker Hagfoss och Ola Henriksson på 2:a plats GRATTIS!

Roger Johansson och Charlotte Ohlin, stolta segrare och Jerker Hagfoss och Ola Henriksson på 2:a plats GRATTIS!

Alla tävlade i en klass denna dag, som bjöd på sol och snabbare fairways än greener, bollen slutar aldrig att rulla. Det kan kanske förklara en del av de fantastiska resultat uppnåddes idag. De två bäst placerade lagen kommer att få spela på Bro Hof nästa sommar, med övernattning, resa och lunch och ett fint prisbord. 

En extratävling enbart för damer, närmast hål på 7:an och 14:e hålet vanns av Jenny Nordell och Anneli Roubert. På samma hål fick den som kom närmast ett par FootJoy skor om man hade satsat 100:-  Vinnare blev Viktor Svensson, som hade under metern till hål. 

Överlägsna segrare med otroliga 52 poäng blev Charlotte Ohlin och Roger Johansson. De var hela 8 poäng före laget på andra plats, Jerker Hagfoss och Ola Henriksson, 44 poäng. Trea kom Peter Kardum och Marcus Kurki med 43,2 poäng och dagens bästa bruttoscore med 73 slag. 

Bistro 19 serverade ett stort utbud av mat och dryck, pytten var till och med så populär att den tog slut. Ett stort tack till Rickard med sin duktiga personal, vi kommer gärna tillbaka imorgon igen. 

Kommentarer