Vecka 28 - Golfvecka

Årets Golfvecka på Lagans Golfklubb närmar sig. Tro det eller ej, men det är sommar, och om drygt en vecka redan dags för Golfveckan. Programmet är traditionellt, men ändock med ett par små nyheter. Viktigt att notera är att Grillkvällen i år flyttas till fredag, och att det på grillkvällen delas ut priser till båda fredagens scrambletävlingar. En och annan sponsor har hoppat av, men nya har kommit till. På fredag förmiddag spelas "Ser du Spetan" Scramble, där namnet på tävlingen vägleder till var prisbordet kommer ifrån. Fundera på det så kommer rätt svar längst ner på sidan. Till övriga tävlingar bjuder våra traditionella partners in. Dags att anmäla sig och säga till sina vänner att komma med också så vi blir riktigt många och får riktigt roligt tillsammans!

På måndagen spelar vi en singeltävling över 18 hål.

Klass A: slagtävling
Klass B: poängbogey
Klass C: poängbogey

Tisdag är det dags för en partävling, Irish Greensome.

Startfältet delas i två klasser beroende på lagets sammanlagda Hcp.

Onsdag

Onsdagstävlingen är en singeltävling över 36 hål.  Tävllingen är en eclecticttävling, du får räkna ihop de bästa scorerna på varje hål.

Klass A: slagtävling
Klass B: slagtävling
Klass B: poängbogey

Torsdag

På torsdagen spelas Slaget om Nordsjö(n), åter en partävling. Spelformen är 6+6+6, dvs 6 hål Bästboll, 6 hål Greensome och 6 hål Foursome.

Startfältet delas i två klasser beroende på lagets sammanlagda Hcp.

Fredag f.m.

Ljungby Optikern och Lagans Trävaror AB
Ser du Spetan är en tremannaScramble. Nu är det kanonstart med ett begränsat antal lag så anmäl er i tid så att ni kommer med.

Alla spelar i samma klass, slagtävling.

OBS! Prisutdelning under kvällens grillkväll.

Fredag e.m.

Ohlssons tremannaScramble. Det är kanonstart med ett begränsat antal lag även på fredagseftermiddagen, så anmäl er i tid så att ni kommer med.

Alla spelar i samma klass, slagtävling.

OBS! Prisutdelning under kvällens grillkväll.

Fredag kväll

Grillkväll och prisutdelning

På fredagskvällen tänder Mirko grillen och vi samlas på altanen och i restaurangen för att äta gott och umgås. Under kvällen sker prisutdelning för de båda scrambletävlingarna som varit under fredagen.

Vi avslutar veckan på lördagen med Electrolux Bästboll.

Här är lagen uppdelade i Mix-klass och EJ MIX-klass.