Grönt kort - nybörjarkurs

Nu är det dags att anmäla sig till vårens Grönt Kort-kurs för er som vill börja spela golf.

Den 15:e mars kl18.00 kör vi igång årets första nybörjarkurs vi samlas i klubbhuset och kör igång med teorin. Datum för vidare fortbildning kommer att erbjudas vid första träffen. Det kommer erbjudas både vardagskvällar och helgdagar. Studiematerial och övningsbollarbollar ingår och klubbor finns att låna. Har ni egen utrustning går det bra att använda den. Passar inte första datumet, går det bra att anmäla sig ändå då kommer en andra start att erbjudas. De praktiska övningarna körs igång så fort de yttre omständigheterna tillåter. Är ni ett gäng som vill ta Grönt kort tillsammans går det också bra, anmäl er tillsammmans så bokar vi datum som passar er.

Grönt kort, inkl studiematerial och övningsbollar.
Pris: 795kr (vuxen)

Erbjudande: Gront kort och Fullvärdigt medlemskap (fritt spel på korthålsbana och 18-hålsbanan).
Pris: 2995kr (vuxen)

Anmälan med namn och telefonnummer görs på mail till info@lagansgk.se i rubriken skriver du Grönt Kort 2018.

Välkomna!