Lindvalls Korvjakt

- Kul tävling, men det tog lång tid, var en spontan kommentar till söndagens tävling.

I strålande höstväder genomfördes en scramble med två spelare i varje lag som en flaggtävling. Lagets handicap adderas till 72, som är banans par. Om ett lag t.ex. har 10 slag i handicap spelar man tills man förbrukat sina 82 slag och där placeras flaggan. Har laget slag kvar när man hålat ut på 18:e fortsätter spelet på hål 1 osv. till slagen är slut. Alla lag som passerade hål 18 fick extrapris i form av korv från Lindvalls Chark.

De tre lag som lyckades med att placera flaggan så långt fram som möjligt var inte direkt några högoddsare. På första plats kom Peter Kardum idag tillsammans med Linus Olsson. De passerade 18:e hålet och spelade både hål 1, 2 och 8 innan slagen var slut. Stort grattis! Slagresultaten finns under tävlingar Lindvalls korvjakt.

2. Wallin/Strandqvist, Hålat ut hål 2 SHCP
3. Karlsson/Lindström, Hålat ut hål 2 SHCP