Lyckad kick-off

Den 3 mars var det dags för kick-off med kommittéer och ideella. Ett 40-tal hade mött upp i klubbhuset för att dra upp riktlinjerna för samarbetet under det kommande året.

Klubbens nya ordförande, Anneli Roubert hälsade välkommen och var positivt överraskad över deltagarantalet "det visar att ni har hjärtat på rätta stället för klubben".

Jonny Karlsson, head greenkeeper inledde med att berätta om ettans green. Orsaken till den svaga grästillväxten har fastställts, det är en mikroorganism som ger sig på gräsrötterna. Växtbädden kommer att bytas ut och greenen kommer att torvas om med gräs från inspelsgreenen nr. 9 och gamla 12 och 16. Arbetet börjar omgående och greenen beräknas vara spelklar till banan öppnas.

Jonny informerade också om nya maskiner som levereras i maj, vilket är nödvändigt för att få en effektivare skötsel av banan.

Anneli gick igenom förutsättningar för dagens möte. Jobba tillsammans, vara en attraktiv klubb, göra det vi gjort ännu bättre.

För att få in så många förslag som möjligt var det sex diskussionsgrupper som hade olika teman. Till exempel hur kan vi få in fler medlemmar i alla åldrar, hur kan vi förbättra ekonomin. Det blev många kreativa föreslag som nu ska bearbetas. Och stämningen var verkligen på topp.

Anneli avslutade mötet med att tacka för allas engagemang, på hur vi kan utveckla, förbättra klubben och få en stabilare ekonomi.