Rapport från höstmötet

Det var 80 personer på årets höstmöte, c:a 10% av medlemmarna, tack till alla som ställde upp och visade intresse för klubben och dess framtid.

Anneli Roubert valdes till ny ordförande. Anne Ewers (sekreterare) och Bengt Elfving (banchef) är två nya namn i styrelsen. 

Avgående ordförande, Per Gannerud och banchef Dick Nilsson avtackades när de lämnar styrelsen efter 4 respektive 5 års insats för klubben. Tack för nedlagt arbete! De arbetar dock vidare tillsammans med Nils-Olof Johansson i nya E4:a-projektet, för att bevaka klubbens intressen gentemot Trafikverket och entreprenören, Barslund.

Innan mötesförhandlingarna gavs information av,

  • Thomas Wester summerade det gångna året. BRA (träningarna fullbokade, bra tävlingsverksamhet, fler ungdomar i träning, herrarnas elitlag tillbaka i division 1, bra restaurang. Och vad som varit MINDRE BRA (tusentals nya rangebollar försvunna, medlemmarna är dåliga ambassadörer" för klubben / banan enligt undersökningen)
  • Stefan Rydergen redogjorde för resultatet av Players 1st, medlemsenkäten. Svarsfrekvensen ligger runt 40% vilket är OK. Jämfört med ifjol har förbättringar noterats på flera områden, dock från en låg nivå. Klubbträningarna har varit uppskattade och ligger högre än ifjol och i paritet med de bästa klubbarna i en jämförelse. Läs mer under Klubben/Medlemsinformation/Protokoll o Handlingar/2018
  • Rickard Liljeholm, talade om hur han upplevt första året som krögare för Bistro 19. Det var lite knöligt att komma igång, det var bra respons under tävlingar och framförallt Golfveckan. After work och brunch har varit nya grepp, med varierande utfall. Nästa säsong drivs kiosken av Bistro 19 och kupongerna blir 4 till antalet och gäller endast i restaurangen. Rickard vill gärna se många fler medlemmar i restaurangen! - Maten är jättegod, var en spontan kommentar bland de närvarande. 
  • Thomas Wester delade ut priset Parkanders minne till årets junior, Simon Werner som belönades med utmärkelsen för andra året i rad. Stort gratts och lycka till. 

Protokollet från årmötesförhandlingarna kommer att finnas tillgänglig på samma ställe som du ser ovan, så snart det är justerat.

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Friskvård på pay-and-playbanan 2019-05-21
Luftning av greenerna 2019-05-19
Gert Werner vann på Kinds GK 2019-05-15
Konecranes 6+6+6 2019-05-14
Golfens Dag 2019-05-09