Samarbete med Ljungby IF

Vår klubbledare Johanna Roubert stod som värd för en uppskattad aktivitet tillsammans med tjejer och ledare för Ljungby IF damlag. Ett uppskattat initiativ som förhoppningsvis kan leda till att få ett ökat intresse för golfsporten bland tjejer i kommunen.

Ljungby IF Damlag och Sportgrupp fick en fantastisk kväll på pay & playbanan i slutet av maj.

20 spelare och ledare fick chansen att prova på golfspel, för de allra flesta en ny upplevelse. Mycket skratt, en hel del bra slag och framför allt en bra lagaktivitet.

Att samarbeta mellan klubbar i kommunen skapar ett positivt samarbetsklimat och vi ser fram mot fortsatt samarbete i olika former i framtiden.

Ljungby IF har jobbat aktivt med jämnställhetspolicy under många år och har ett stort antal dam-/flicklag aktiva i föreningen. Förhoppningsvis kanske några av deltagarna på denna aktivitet få ett ökat intresse för golf, och i någon form kanske blir medlem i Lagans Golfklubb.

Joachim Gustafsson

Sportgruppen