Sveriges Nationaldag firad med flaggaktivitet

Tack alla ni som kom och firade Sveriges Nationaldag på Lagans Golfklubb. Vädret var kanske inte det bästa men humöret var i topp på alla och inte blev det mycket sämre efter kaffe och en god tårtbit.

Dagens aktivitet gick ut på att pryda vår vackra golfbana med svenska flaggor och de som gjorde det bäst var Elon Svensson och Hugo Samuelsson. Våra duktiga juniorer satte sin flagga mitt i ”koppen” på hål 8. På samma bana hittade vi även dagens ”tvåor” Dennis Johansson och Stefan Heiden från Bredareds GK. Nästa flagga, aktivitetens trea, sattes fint ute till vänster på hål 8 av Eva Tysell och Henrik Larsson.

Det var inte bara flaggor som visade att man firade Sveriges Nationaldag på Lagans GK, några av deltagarna hade klätt sig i blått och gult eller huvudbonad i dess färger. Såg även någon som hade en blågul ”rosett”.

Klubbens ordförande Anneli Roubert var ute och inspekterade flaggorna på hål 2 och tillsammans med maken Jan-Inge gjorde de Sveriges Nationaldag på Lagans GK till en bra dag och såg till att alla höll sig till Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

De som satte ut de bästa flaggorna (Elon Svensson, Hugo Samuelsson, Dennis Johansson, Stefan Heiden, Eva Tysell och Henrik Larsson)  har en gåva från klubben att avhämta i klubbens kansli.