Succé när Ahlbergs Bil bjöd in till golffest

Det var varmt den 2 juni när Volvo Word Golf Challange gick av stapeln på Lagans GK. Företagets VD, Johan Ahlberg, avfyrade startraketen prick klockan 9.00 - och så var tävlingen igång. Två klasser, dam och herr spelade bästboll med start på alla hålen. 

Ahlbergs Bil hade arrangerat på bästa sätt för att alla skulle trivas. Startpaket med macka, banan och dryck vid start. Vid kiosken bjöds på grillkorv (från Lindwalls) samt mer dryck och frukt. 

Efter avslutad tävling var alla deltagare välkomna till Ahlbergs Bil´s fina visningslokal där Johan Ahlberg delade ut fina priser i form av Orreforsprodukter. Det korades även vinnare i long-drive (hål 15) och närmast flagg (hål 7).

Vinnarna i dam resp. herrklassen får spela regionfinal i Rya i slutet av augusti. De lyckliga vinnarna i år blev Anette Johansson och Annika Johansson och far och son Stefan och Rasmus Svensson. Lycka till!

De två bästa lagen därifrån går till Sverigefinal i Göteborg. Världsfinalen går sedan i Spanien.

Efter den festliga prisutdelningen blev alla bjudna på en fin buffé och drycker av olika slag. Thomas Wester framförde klubbens tack för ett storslaget arrangemang och en förhoppning på repris kommande säsong. 

Kommentarer