Årets häftigaste tävling

Volvo återkommer till Lagans Golfklubb med sin tävling Volvo World Golf Challenge.

Tävlingen är för par i en herrklass och en damklass. Vinnarna i klubbtävlingen går vidare till en distriktsfinal på Varbergs GK i augusti, och vinnarna där till Sverigefinalen på Kungsbacka GK senare i höst. Vinnarna där spelar världsfinalen i Shanghai 2016.

Tävlingen går av stapeln på Nationaldagen och det kommer märkas. Runt klubbhuset kommer Volvo ställa upp sina bilar, och på banan blir det extra tävlingar vid några av hålen. I restaurangen dukar Mirko och Mirjana med personal fram en silltallrik för endast 99 kronor. Ryktet går att det kommer finnas nubbe att köpa till så då passar det ju bra att det är en partävling. En överraskning för alla Volvobilar har också utlovats.

Sista anmälningstid är torsdag kl 20.00 via Min Golf.