Volvo Mixed Golf Challenge 2022

Välkommen att delta i Volvo Mixed Golf Challenge 2022!
I stolt samarbete med Ahlberg Bil AB.

En partävling som genomförs över tre kvalificeringsomgångar –
klubbkval- regionfinal – Sverigefinal, där alla tävlar på lika villkor med möjlighet att nå Sverigefinalen 9-11 september, samt en exklusiv VIP-upplevelse på proffstävlingen Volvo Car Scandinavian Mixed i juni nästa år. Om du dessutom provkör en Volvo kan du vinna en direktplats till Sverigefinalen.

Tävlingen är öppen för dig född 2004 eller tidigare och har hcp 36,0 eller lägre.
För att delta gäller också följande:
* Du är medlem i en svensk golfklubb eller i en association som är ansluten till SGF.
* Paret måste bestå av samma spelare i kvalificeringsomgångarna.
* Om en spelare i paret får förhinder får den andra spelaren representera paret ensam.
* Deltagande i fler än ett klubbkval är ej tillåtet.

Spelform: Fyrboll, poängbogey över 18 hål.

Damer spelar från standardtee för damer (röd) och herrar från standardtee för herrar (gul) oavsett ålder.

Klasser:
 A klass & B klass. Klassgränserna beräknas lika stora och sker efter anmälningstidens utgång. Alla lag hamnar därav i A-klassen i samband med anmälan.

Startavgift: 200 kr/person + ev. tävlingsgreenfee.

Gemensam samling & information kl.08.30. Kanonstart kl.09.00. Prisutdelning äger rum efter avslutad tävling.

Kvalificering
Om kvalificerat par lämnar återbud till nästa omgång erbjuds nästkommande placerat par från aktuell spelplats att deltaga.
KLUBBKVAL: 1 Segrande par i A- respektive B-klass kvalificerar sig till regionfinal 2.
REGIONFINAL: Segrande par i A-klass respektive B-klass kvalificerar sig till Sverigefinal.
SVERIGEFINAL: Avgörs den 9-11 september på Vallda Golf&CC.

Genom anmälan till klubbkval tillåts arrangerande golfklubb att vidarebefordra deltagaruppgifter till tävlingsledningen på Volvo Car Sverige. Spelares kontaktuppgifter kommer att behandlas syfte att administrera tävlingen samt planerade marknadsföringsaktiviteter. Uppgifterna sparas i 12 månader. För fullständig beskrivning av vår personuppgiftshantering i tävlingen hänvisar vi till tävlingssajt volvocars.se/golf.

Anmälan sker via tävlingsmodulen i min golf senast 18/5 kl.08.00.