Kommittéer

I klubben arbetar flera kommittéer. De som ingår i dessa lägger ner ett ovärderligt arbete för att aktivera medlemmarna och är ett stöd för personal och styrelse. Dessa ideella timmar är en förutsättning för många av de aktiviteter som finns på klubben och ger samtidigt medlemmen en möjlighet att påverka klubbens utveckling.

Damkommittén

Damkommittéen har många järn i elden, de ordnar 9-håls tävlingar på måndagar och 18-håls tävlingar på onsdagar. Dessutom ordnas en tävling för alla golfare från röd tee och det görs en höstresa och mycket annat.
På damernas sida hittar du alla roliga aktiviteter och happenings som kommittén genomför.

Kommittéen består år 2018 av: Carina Kronstedt (sekr), Lotta Bäcklund, Birgitta Palm, Catarina Sandahl, Marie Rönndahl och Sara G Karlsson.

Idrottskommittén

Idrottskommittén har hand om seriespelet, åldersserielagen och elitspelarna.

Åldersserielagen:
I Smålandsserien  har vi herrar i H35, H45, H55 och H65 samt damer i D35, D50 och D60.

Kommitténs medlemmar för 2018 presenteras efter årsskiftet

Juniorkommittén

Juniorkommittén aktiverar juniorer i olika åldrar med bland annat "golfkul", träning och tävlingar.

I kommittén ingår: Johanna Roubert (ordf) Henrik Thelander, Viktor Brage, Nicolaj Toft, Åse Solman Toft, Nicklas Lindberg och Anders Werner.

Oldboyskommittén

Oldboys har en kommitté som bland annat ordnar tävlingar för H55+ på tisdagar, utflykter vår och höst till andra banor samt deltagande i "Gubbaklubban" med fyra andra kronobergsklubbar. Oldboys bidrar med arbete på bana och vid klubbhus för att vår anläggning alltid skall vara i prima skick.

Kommittén består av Bill Ögren (ordf) Berndt Petersson, Sten Schön, Gert Werner och Hans-Peter Dobrick

Tävlingskommittén

Magnus och Johan är några representanter i tävlingskommittén

Laganspelarna är pigga på att tävla. Det visar sig speciellt när vi har vår golfvecka som går av stapeln varje år vecka 28. Vår tävlingskommitté arbetar med att få ihop ett bra och omväxlande tävlingsprogram och de är med från start till prisutdelning på tävlingarna. Dessutom hinner de ofta deltaga i tävlingarna.

Kommitténs medlemmar för 2018 presenteras inför kommande säsong

Övriga kommittéer

Klubben har även kommittéer som jobbar med olika ansvarsområden enligt nedan. I varje kommitté ingår ytterligare personer. Uppdatering inför 2018 kommer efter årsskiftet.

• Banutveckling: Dick Nilsson
  • Handicap: Jan-Inge Roubert