Kommittéer

I klubben arbetar flera kommittéer. De som ingår i dessa lägger ner ett ovärderligt arbete för att aktivera medlemmarna och är ett stöd för personal och styrelse. Dessa ideella timmar är en förutsättning för många av de aktiviteter som finns på klubben och ger samtidigt medlemmen en möjlighet att påverka klubbens utveckling.

Damkommittén

Damkommittén har många järn i elden, de ordnar 9-håls tävlingar på måndagar och 18-håls tävlingar på onsdagar. Dessutom ordnas en tävling för alla golfare från röd tee och det görs en höstresa och mycket annat.
På damernas sida hittar du alla roliga aktiviteter och happenings som kommittén genomför.

Kommittén består år 2017 av: Carina Kronstedt (sekr), Lotta Bäcklund, Birgitta Palm, Catarina Sandahl, Marie Rönndahl och Anett Jakobsson (ordf).

Idrottskommittén

Idrottskommittén har hand om seriespelet, åldersserielagen och elitspelarna.

Åldersserielagen:
I Smålandsserien  har vi herrar i H35, H45, H55 och H65 samt damer i D35, D50 och D60.

I kommittén ingår: Viktor Brage (ordf.), Bill Ögren, Nico Toft, Anett Jakobsson, Johan Wallin, Jan-Inge Roubert

Juniorkommittén

Juniorkommittén aktiverar juniorer i olika åldrar med bland annat "golfkul", träning och tävlingar.

I kommittén ingår: Johanna Roubert (ordf) Henrik Thelander, Viktor Brage, Nicolaj Toft, Åse Solman Toft, Nicklas Lindberg och Anders Werner.

Oldboyskommittén

Oldboys har en kommitté som bland annat ordnar tävlingar för H55+ på tisdagar, utflykter vår och höst till andra banor samt deltagande i "Gubbaklubban" med fyra andra kronobergsklubbar. Oldboys bidrar med arbete på bana och vid klubbhus för att vår anläggning alltid skall vara i prima skick.

Kommittén består av Bill Ögren (ordf) Berndt Petersson, Sten Schön, Gert Werner, Stefan Rydergren och Hans-Peter Dobrick

Tävlingskommittén

Våra härliga killar som skötte om tävlingarna år 2014. Peter, Magnus och Johan.

Laganspelarna är pigga på att tävla. Det visar sig speciellt när vi har vår golfvecka som går av stapeln varje år vecka 28. Vår tävlingskommitté arbetar med att få ihop ett bra och omväxlande tävlingsprogram och de är med från start till prisutdelning på tävlingarna. Dessutom hinner de ofta deltaga i tävlingarna.

Kommittén består år 2015 av Johan Wallin (ordf) Magnus Persson, Jonas Svensson och Sara G Karlsson.

Övriga kommittéer

Klubben har även kommittéer som jobbar med

• Banutveckling: Dick Nilsson (ordf.), Bert Milling, Jonny Karlsson, Anett Jakobsson
  • Handicap: Jan-Inge Roubert (ordf.), Lars Bergenholtz, Bill Ögren och Birgitta Palm.
  • Utbildning: Jan-Inge Roubert (ordf)
  • Marknad: Richard Johansson, Bengt Gustafsson, Anders Johansson, Helene Nyman, Göran Skogsborn, Birgitta/Göran Hasselgren, Roger Johansson, Jan Svensson och Per Gannerud
  • Webbredaktionen: Stefan Rydergren, Lars Bergenholtz + en handfull underredaktörer
  • Klubbhus: Berit o Thomas Kannerling (ordf.), Siv o Jan Johansson, Karin o Lennart Yngvaldsson och Ingrid o Lars Bergenholtz.