Oldboys

På Lagans Golfklubb finns en mycket aktiv sektion för herrgolfare som är 50+ och har klarat av att ta Grönt Kort och har handicap 36 eller lägre. Är du intresserad av att komma med i vårat gäng och/eller vill ha mer information hör du av dig till Perove Abelson 070-6325585 eller mejla perove.abelson@gmail.com

Oldboyskommittén:

Ansvarsområde Namn Telefon email-adress
Ordförande Bill Ögren 070-6276686 bill.ogren@hotmail.com
Web/information Perove Abelson 070-6325585 perove.abelson@gmail.com
Sekreterare Gert Werner 0730-333730 gertwerner00@gmail.com
Kassör Berndt Petersson 070-5307255 berndtpetersson@gmail.com
Resultatredovisning Hans-Peter Dobrick 070-5282296 hans.dobrick@.gmail.com
Klubbmästare Sten Schön 0703-473771 sten.schon@gmail.com

Frivilligt arbete på banan

Oldboys har sedan många år ställt upp med frivilligt arbete på banan. Fr.o.m. 2015 ingår oldboys i Hålvärdsarbetet. Läs mer under BANORNA/HÅLVÄRDAR eller klicka på länken nedan så ser du direkt vilken som är din hålvärd och vilket hål du kommer att jobba med. Tack för din insats att hålla vår bana i bästa skick!

Gubbaklubban

Bestämmelser och spelprogram finns under separat flik.

Vän-Klubbsutbyte

Sedan mer än tio år genomför seniorgolfarna i Lagans GK och Götaströms GK en tävling som alternerar mellan klubbarna. Tävlingen brukar äga rum i slutet av maj eller början av juni varje år. Detta är ett underbart sätt att hålla kontakt med golfkompisar i andra klubbar och där resultaten är underordnade den gemytliga samvaron.Vi i kommittén känner att här finns utrymme för fler liknande kontakter som ligger inom rimligt avstånd för en dagsutflykt.

Utflykter

Varje säsong gör vi en eller flera utflykter till andra klubbar som ligger inom rimligt avstånd för en bussresa på max 2 timmar. Vi försöker att hitta nya resmål varje år för att lära känna så många nya klubbar och banor som möjligt och härigenom ökar vi förhoppningsvis också våra spelstrategiska kunskaper. Som bekant är ingen bana den andra lik. Anslag angående utflykter och kostnader med anmälningslista sätts alltid upp på anslagstavlan i klubbhuset.

Greenfeegäster Senior 50+

Greenfeegäster som är fyllda 50 är varmt välkomna att delta i våra tävlingar. För mer information, tag kontakt med någon ur kommittén.

Seriespel - Småland Västra

Kontaktpersoner:

• H60: Vakant
  • H70: Vakant
  • H80: Vakant

Säsongavslutning

I november gör vi så en sammanfattning av årets säsong med mötesförhandlingar, resultatredovisning, prisutdelningar och gemensam middag. För att genomföra denna aktivitet krävs dock minst 40 deltagare.